Aktuellt

Kurser 2022

Välkommen att boka in dig på någon av Skogsbrynets Trädgård kurser och workshops under 2022. Tema på kurserna anpassas efter säsong och du kan läsa mer om aktuella kurser här. Vid intresse och anmälan, skicka ett mail: skogsbrynetstradgard@gmail.com

Presenttips

Till den som älskar snittblommor och är kreativ vill jag tipsa om min stiliga blomsterfakir i keramik som jag skapat tillsammans med Luleåbaserade duon MOKK Sweden.

Blomsterfakiren, eller “flowerfrog” som den också kallas, är ett redskap som använts inom blomsterbranschen långt före stickmassan oasis introducerades. Oasis är en engångsprodukt som innehåller massor av microplaster – det vill säga: inte bra för miljön! Välj istället ett vackrare och mer hållbart sätt att skapa med blommor.

Priset för en blomsterfakir är 375 kronor plus eventuell frakt. Jag skickar väl inslagna paket över hela Sverige.

Skriv ett mail till mig för att göra en beställning: skogsbrynetstradgard@gmail.com

Presentkort

Ge bort ett presentkort! Närodlade och obesprutade snittblommor för mottagaren att hämta ut under säsongen 2022. Detta är en gåva som inte bara gör en blomsterälskare i din närhet glad, du är även med och bidrar till medveten konsumtion. Närodlade snittblommor minskar konsumtionen av snittblommor från vanlig konventionell odling. De konventionellt odlade snittblommorna är många gånger odlade på andra sidan jordklotet, hårt besprutade och med en lång transportsträcka i historiken innan dom hamnar i en vas hemma hos dig. Välj istället närodlad blomster i säsong! Perfekt gåva till födelsedag eller annat firande i livet.

Läs mer om presentkort här.

Rådgivning i din trädgård

Boka mig för konsultation inom trädgård och odling, digitalt eller på plats.

Läs mer om denna tjänst här.

Bröllopsdrömmar

Planerar du bröllop under 2022? Välkommen att kontakta mig för beställning av snittblommor odlade nära dig, utan gifter – med mycket kärlek. Jag guidar dig i ett hav av blomster, skapat efter dina önskemål.

Jag anordnar även härliga stunder för möhippor med fokus på trädgård, skapande och en avslappnad stund där ni tillsammans gör dagen!

Varmt välkommen att kontakta mig för mer information: skogsbrynetstradgard@gmail.com