Skip to content

Kurser & Workshops

Välkommen att boka in dig på någon av mina kurser och workshops som jag leder utefter säsongen rytm. Jag planerar regelbundet in kurser i vår bagarstuga på gården i Måttsund där jag varvar teori med mer praktiska moment i trädgården. Uppdaterad information om aktuella kurser finns här på hemsidan och Instagram.

Jag erbjuder många av mina kurser även i digital föreläsningsversion. Kanske passar det dig som bor längre bort att delta via ZOOM.

Är du nyfiken på mina föreläsningar som jag erbjuder till företag/arbetsgrupper och privata sällskap? Jag anpassar alltid efter era önskemål, oavsett tidigare nivå. Föreläsningarna går att genomföra både digitalt och på plats hos er. Skicka mig ett mail för att göra en förfrågan: skogsbrynetstradgard@gmail.com

Workshop: Kranskväll vid elden

Varmt välkommen att boka en plats på denna mysiga workshop med tema vinterkransar. Skapa din alldeles egna, unika krans som passar att antingen hänga på ytterdörren eller inomhus. Det dukas upp ett härligt utbud av olika växtmaterial att skapa med som går i julens tecken. Växtmaterialet är både odlat men även plockat i den norrländska naturen. En sprakande eld i öppna spisen, juliga dofter och smaker samt stämningsfull musik maxar myset!

Dag: Tisdag 28/11 (fullbokat) eller Torsdag 30/11 (fullbokat)

Plats: lillstugan hos Skogsbrynets Trädgård

Tid: 17:30 – 19:30 (ca)

Pris: 750 kr, i priset ingår allt material för att skapa en vacker krans + glögg och julfika.

Boka din plats genom att skicka ett mail: skogsbrynetstradgard@gmail.com

Är ni ett större gäng som vill boka en privat kreativ workshop så går det att ordna! Skicka gärna en förfrågan i god tid för att underlätta planering.

Konsten att odla mat

Dags att anmäla sig till 2024 års roligaste community! En digital kolonilott där vi slår våra gröna fingrar ihop och inspirerar varandra till utveckling.

Skogsbrynets Trädgård håller i trådarna och förbereder en föreläsning med aktuellt tema för just den månaden vi befinner oss i. Efter föreläsningen kommer det finnas mycket tid till frågor, reflektion och diskussion utefter just din utgångspunkt. För vi vet ju alla att odling och trädgård är en livslång skola där andras frågor även utvecklar vår egen väg framåt.

Vi träffas digitalt via ZOOM vid fem tillfällen utspridda under odlingsåret 2024. Utöver detta erbjuds ni som har möjlighet att komma på studiebesök i vår odling i Måttsund under ett tillfälle i sommar. De digitala träffarna spelas in för er som inte har möjlighet att delta live. Det kommer dessutom skapas en sluten Facebook-grupp för er, om så önskas, att hålla kontakten mellan träffarna. Spännande bonus: ett härligt fröpaket med Skogsbrynets Trädgårds grönsaksfavoriter skickas till alla anmälda i god tid före starten.

Pris: 1800 kr

Detta community riktar sig till dig som är nybörjare inom odling eller har odlat 1-2 år. Vi följer säsongens växlingar för oss som odlar i lite kyligare klimat, zon 5-8. Är du intresserad av att veta mer? Skicka ett mail till skogsbrynetstradgard@gmail.com