Skip to content

Bröllop & Fest

Går du i bröllopstankar och önskar en unik brudbukett eller planerar du för fest som du vill förgylla med närodlad blomster?

Jag erbjuder personlig service där dina önskemål står i fokus. Vi planerar in ett möte tillsammans, antingen digitalt eller i odlingen här i Måttsund, där jag fångar in drömmar och tankar kring er minnesvärda dag!

Skogsbrynets Trädgård skapar unika blomsterarrangemang med fokus på närodlat och blomster i säsong – en spegling av årstiderna. Jag jobbar i miljövänliga tekniker och med stor stolthet över det floristiska hantverket.

Dekorera din bröllopstårta med blommor! Jag odlar massor med ätbara blomster – obesprutat och närodlat. Kontakta mig gärna för mer information om vilka blommor som är i säsong när just ni ska gifta er.

För mer inspirationsbilder vill jag tipsa om min sida på instagram: skogsbrynetstradgard

Boka en blomsterhink!

Vill du vara kreativ och skapa egna buketter och arrangemang men samtidigt köpa giftfria snittblommor? Jag erbjuder tjänsten DIY-hink där nyskördade blommor och grönt samsas i en hink som du betalar 995 kronor för. Perfekt för dig som vill skapa med blomster inför ett bröllop, dop, födelsedagsfest och så vidare. I hinken finns massor av härligt material att vara kreativ med. Välj om du vill hämta din beställning i Måttsund eller få den levererad hem (avgift tillkommer).